Tingklara

Tingklara katter är katter som är redo för nya hem.

Hittar du någon katt du är intresserad av?
Ring oss på 021-18 95 98 (dagtid) eller skicka ett mail till info@huskatten.com och berätta mer om dig själv. Om vi tror att katten/katterna passar dig/er bokar vi in en tid så ni får besöka katten/katterna.

Läs mer om hur det går till att adoptera katt här.

Aisha

AISHA Född 2021. Kastrerad, id-märkt, vaccinerad.

Aisha är en väldigt liten  och snäll tjej, alla tror att hon bara är en kattunge, men hon är faktiskt tre år. Hon är vackert viltfärgad. Hon vill vara hemmets enda kisse, då hon inte gillar andra katter, dem fräser hon åt. Så kattkompis vill hon inte ha.  Hon vill inte bo i en småbarnsfamilj utan önskar sig en familj med endast vuxna, eller en familj med lite äldre barn.  Finns det utemöjligheter blir hon glad, då hon älskar sommaren och solen. Vintern är kall och blöt och den gillar hon inte alls. Bjuder du på Dreamies godis blir hon lycklig. Aisha behöver bo i ett hus där det finns utegångsmöjligheter, helst ute på landet. Lägenhet och livet som innekatt är inte ett alternativ.

Lea

Född 2020. Kastrerad, id-märkt, vaccinerad.

LEA är en stor och go tjej. Hennes ovanliga teckning gör henne speciell. Hon har en sk. harlequin teckning. Vit och svart och ser nästan inte färdigmålad ut. Hon är väldigt kelsjuk och ligger gärna på ditt bröst. Äter du en ostsmörgås får du hålla i den hårt hon är tokig i ost!

Lea hade gått ute länge under kalla vintern och hade köldskador då hon hittades i dåligt skick på en bilskrot. Men nu har hon återhämtat sig och är pigg, lycklig och levnadsglad. Hon vill absolut inte bo med någon annan katt och troligen inte med småbarn. Lea behöver bo i ett hus där det finns utegångsmöjligheter, helst ute på landet. Lägenhet och livet som innekatt är inte ett alternativ.

Lovisa och Lotus

LOVISA Född juli 2022. Kastrerad, id-märkt, vaccinerad.

LOTUS Född nov 2021. Kastrerad, id-märkt, vaccinerad.

Det här är ett riktigt kärlekspar. De älskar verkligen varandra. Så dessa kissar kommer inte att dela på. De har i sitt tidigare hem haft möjlighet att få gå ut.

De är väldigt keliga och rara, tycker om att busa och leka. De skulle nog trivas i ett hem med lite större barn. Vi söker ett hem med utemöjligheter för dessa två godingar. De längtar efter ett hem med mycket gos, kärlek och busmöjligheter, både inomhus och utomhus.

Redo

REDO Född 2020. Kastrerad, id-märkt, vaccinerad.

REDO. Då Redo hittades apatisk på en altan så hade han gett upp. Han orkade inte bry sig om någonting och bara låg. Då han kom till veterinären så fick han genast dropp. Han hade troligen varit ute länge, kanske varit instängd då klorna var helt nedslitna. Han var otroligt mager och var bara skinn och ben. Han fick börja med små miniportioner mat och fick ligga i en varm bädd. Nu med mycket kärlek och omsorg så är han som en ny kisse, snäll, kärleksfull och jättemysig. Han kan vara lite försiktig vid nya möten, och höga ljud kan skrämma honom. Han söker ett lugnt och tryggt hem med möjlighet till utevistelser, ej småbarn.Redo är redo för ett framtida hem!